moonlight__ Canlarım iyi akşamlar öncelikle. Bebeğim 21 aylık ve ağzı kokuyor aç ya da tok farketmiyor. Bu neden olur? 1 aydır sağlık ocağına götürdüm hafiften boğazında kızarıklık var dedi geçmedi. Doktora mı götüreyim?
Mervearslan46 moonlight__ büyük ihtimalle reflüdür. Gece kafa terlemesi ve çok sık dönme de eşlik ediyor bizde.
Vildan53 moonlight__ benimde kızımm21 aylık ara ara onda da oluyor ben dişlerine bağlıyorum diş çıkarma döneminde oluyor sanki
Mervearslan46 moonlight__ 3 yaşında tam. En belirgin özelliği uyandığında ağız kokusu olması. İştahsızlık, gece terlemesi bunlar da diğer belirtileri.
moonlight__ Vildan53 yok canım diş çıkarmıyor.sabah aç karnına kokusu gün içinde de oluyor bazen. Senin bebiste hâlâ var mi
Vildan53 moonlight__ 4 köpek dişi birden çıkardı patlama aşamasındayken koku oluyordu bazen oda uykudan uyanınca.Dişleri çıktı artık kokmuyor bende ondan oluyor demek ki dedim
moonlight__ Mervearslan46 sabah uyanınca ağız kokusu olması normal değil mi büyüdüler artık bizim gibi yemek yiyorlar
siyahbeyazmom moonlight__ Benimki büyük de bebekken hep hasta olunca kokardı bı kere bronşit geçirdi uzun sürdü hastalığımiz ağız kokusu da o süre boyunca devam etti.