Yayburcu Huma_kus34 benim oğlum 3 yaşında 94 cm 15 kilo boyu biraz küçük herşeyi yapıyoruz ama kısa kaldı biraz inşallah uzar
2baby1mommyy Benim kızım 31 aylik suan boyu 87 kilosu 12. Benim kızım mi gelişmemiş sorguluyorum şu an.
Huma_kus34 Yayburcu kuckken bırseyı cok yıyınce boyu uzun oluyo diye okudum ama aklıma gelmıyo sanırıö yogurttu ya bızım kız col yogurt yıyodu bıyu uzun 4 yas dıyen oldu ama bartı o okadarda degıl gozumde ben kısa babada oyle aman aman ızun degıl kıme cekmıs bılmıyorum 😂
2baby1mommyy Huma_kus34 Gayet iyi ve sağlıklı bir çocuk diyor. Bu benim için yeterli zaten ama annelik işte sorgulamadan edemiyor insan.
isimsizanne1 Aynı ayda kilosu ve boyu geride olan anneler şimdi kendini kötü hissedecek lütfen böyle postlar açmayın herkesin çocuğu aynı kilo da veya en uzunu en kilolusu olmak zorunda değil kaldı ki bmyle olduğunda en sağlıklı bebekte olmuş olmaz
Huma_kus34 isimsizanne1 doktora bakarım doktor bırsye derse üzülürüm burda ben kadar cok acan var kiöse üzülmesin isterım 🙈
malimusavirhanim Huma_kus34 24 36 aylık kıyafetler alıyorum totodan düşüyor herkes diyor incecik beli evet ince ama boyu var kilosu da normal diyor doktoru bende anlamadım 🙃
nurftma Persentil tablosuna bakabilirsiniz. Eğer ayına göre yazan değerler içindeyse sorun yok demektir.
Huma_kus34 2baby1mommyy saglıklı olması yeter gercketnr tkaıpmayın hepsı buyuyo üzüldugunle kalırsın 😌