sevimbarin 4 aylığız sürekli kucak istiyor. Bebek arabasına yatırıyorum bi yere çıkınca al beni diyor bağırıyor ağlıyor normal mi
Deletedmom_220 sevimbarin yaaa kıyamam. O zamana bir daha gelmeyecek zaten. Benimkisi 1 aylık. Kucağımdan başka yerde uyumuyor. Bende mutlu oluyorum. Minicik ler. İşinde gücünde yardım edenin varsa keyfini cıkart
cevizlikek22 sevimbarin çok normal daha minicik 🫠bebek arabasına biraz geç alışıyorlar Ben evde sürekli onun içinde gezdirdim öyle öyle alıştı ama 22 aylık olacak hala bazen çıkınca kucak diyor 😀
sevimbarin Deletedmom_220 tabiki kucağıma falan alıyorum evde hep beraberiz zaten bu benide mutlu ediyor da hani hava alsın diye dışarı çıkarıyorum hemen kucağına al diye ağlıyor bağırıyor bu ayda bu huyumuz başladı 🥹
sevimbarin cevizlikek22 bebek arabasını daha takmadım puseti bebek arabasına takılıyor onu kullanıyoruz, bu ayda bunu huy getirdi 😁 iki adım atıyorum hop ağlıyor kucak 😁
cevizlikek22 sevimbarin her ay yeni bir şey oluyor yavaş yavaş başlamış bile 🫢 kanguru ya da sling de kullanabilirsiniz havalar sıcak ama haftaya biraz normale döner daha rahat olur
sevimbarin cevizlikek22 kanguru kullanıyorum bazen onda da sıkılıyor ☺️ evet her ay başka bişey çıkıyor bakalım