OptimusPrime melikeuraz Aldım, henüz başlayamadım. Stefan Zweig Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat. Merak ettiğim bir kitaptı. En kısa zamanda başlama dileğiyle 😌
melikeuraz OptimusPrime keyifli okumalar canım ben pek sevememistim ama beğenisi olan bir kitap bakalım sen beğenecek misin satranç kitabı çok güzeldi 🌸
Mmdr melikeuraz çok güzel ,ben lise zamninda ince bir kitabını almıştım ,farklı yayın evlerinin çıkardığı daha kalın gurur ve ön yargı diye geçen baskısını okumak istiyorum bende
HLmom melikeuraz merhabalar Martin eden bugün dikkatimi çekti ama yanında çocuklar olunca inceleme yapamadım mutlaka oku der mısınız
melikeuraz HLmom bence okunması gereken kitaplar arasında tavsiye ediyorum az sayfam kaldı benim gayet akıcı bir Dili var bu aralar yoğunum yoksa 4 5 gün içinde bile biter rahat
doruk79 Şuan otuz milyon kelime kitabını okuyorum. Önceden aylık okuyacağım kitapları belirdim, şuan bir kitabı bir aydan fazla sürüyor okumam😞 o kadar uzaklaştım ki kitaplardan
melikeuraz doruk79 hepimiz neredeyse öyleyiz canım merak etme bende hafta da 2 kitap bitiren biriydim inan şuan 1 ayda 2 kitap bitince seviniyorum bebeğimiz var hepimizin tek büyütünce daha da zorlaşıyor Ben emzirirken okuyorum veya uyuduktan sonra Gece yatarken en kötü 3 5 sayfa olsa da okumaya çalışıyorum. İsteyince oluyor Otuz milyon kelimeyi okumuştum ama bence abartildigi kadar değil güzel ama çok abartmislardi
taa melikeuraz acikcasi suN baslardayim . Ve coo sikici . Hani bazi kitaplar vardir ya asla kapagi kapTasmazsin bir sonraki sayfayı merak edersin bu öyle degil mesela. Ama birakmak da istemiyorum. Sence ne yapayim ?
melikeuraz taa bende sıkılmıştım ortalarına gelince bırakmıştım. Kitap bırakmak iyi değil belki ama inan bazen ilerlemiyor hani…. Sana bırakayım ben biseh demeyim bence 🤭
Kitapkurdubiri melikeuraz Merhabalar Şu an ‘Sevmek Yetmez ‘ isimli kitabı okuyorum akıcı bitmek üzere 2 gün önce başlamıştım.
melikeuraz Kitapkurdubiri evet biliyorum o kitabi ama fırsat bulup okuyamadım Bu yorum üzerine listeye tekrar alıyorum.