melegininannesi38 Kızlar kizim yaşına bi girdi tam girdi uyku yok yeme yok sürekli miz miz sizde neler var neler yok emme yok
starwomen melegininannesi38 1 yaşına girdiğinde bize sendrom uğramıştı, zaten bu sendromlar hiç bitmiyor
Northstar28 melegininannesi38 bizimki de aynı dün girdi yaşına. Zaten hiç iştahlı değildi memeye çok düşkün bu aralar sadece. Bide yaramazlık tam gaz devam 😀
One-life melegininannesi38 dördüncü aydan beri aynı bana sürpriz olmadı çoooook uykusuz . Çok ağlıyo gece uykusu açılınca çok mutlu sağlık sorunu olduğunu da düşünmüyorum doktor da iyi diyo🤷♀️
Azra00 melegininannesi38 biz 3 aydır 9 kilodayiz hatta 9500 dü 500 vermiş belki daha da verdik bilmiyorum şuan kilosunu. Napicas böle bilmiyorum mama içmiyor bnmki ne kaşık mama ne diğeri sadece anne sütü
mikiail Acaba bır yas sendromu ne kadar suruyor Benımkıde kucak ıstıyo uykuları zorluyor valla ondan çok ben streslıyım asırı yoruyor ya
melegininannesi38 One-life o derecede değiliz şükürler olsun da bizimki de sıkıntılı biraz yemeden yana bizimkisi başka birey yok uyku pek önemli değil de yese
One-life melegininannesi38 öyle demeyin inanın o kadar zorlayıcı ki bizim için sabaha kadar ablası babası hepimiz asker gibi ayaktayız. Uyku problemi olmamasına sevindim yemek için öğün atlatın tekrar deneyin uzmanlar öyle söylüyo
melegininannesi38 Azra00 ayni canım benim benimkide sadece ilk 3 ay zorla içti ondan sonra asla almadı anne sütünü de canı isterse ama bu ara memeye düştü ama 2 3 dakika emip gidiyo sonrasında tekrar
melegininannesi38 One-life öyle yapıyorum zaten xanim ben gün içindeki uykudan bahsettim gece den değil geceki problem olur tabii Allah yardımcınız olsun