Lizzzaaa Kez Mail attım ama hala dönüş olmadı kullanıcı adım da değişmedi.. umarım görünür ve ilgilenirler
Gizmokzilla Lizzzaaa hesabınızın silinmesini istiyorsanız mail attıktan sonra aktif olmazsanız hesabınız silinir annemiz, isterseniz sizin ın dilediğiniz bir süre hesabınızı pasife alabiliriz annemiz🌸
Lizzzaaa Gizmokzilla hesabımın silinmesini değil, kullanıcı adımın değişmesini istiyorum. Buraya yazdım mail atın dediler 2 kere attım 15 gün geçti dönüş yapılmadı
yaraliceylanim Gizmokzilla merhaba parodi hesabı gibi hesap açtım bu hesabımın silinmesini istiyorum kendi adım ile gerçek bie hesap açmak için ne yapmam lazım mail mı atsam lazım sadece başka ne yapmam lazım
Gizmokzilla Lizzzaaa ayy kusura bakmayın, karmaşadan yanlış okumuşum 😅 maillere sırasıyla dönüş yapılmaktadır annemiz, yine de ben ileteyim inşallah 🌸
bmmomss Gizmokzilla şuan kullandığım hesabı silip aynı telefon numarası ile farklı hesap açabilir miyim
Gizmokzilla Olric11 Kullanıcı adı değişikliği için Happy Kids Forum’da Olan Adım:….. Olmasını İstediğim Ad:….. şeklinde biz@mutluanneleriz.com adresine mail atmalısınız. Türkçe karakter kullanılmamalıdır, rakam ve kısa çizgi dışında karakter kullanılmamalıdır.