ahmom Arkadaşlar bebeğim 4,5 aylık hep anne sütüyle beslendi artık yetersiz geliyor kaç gündür Sma mama ve anne sütü orta veriyorum sma mamayı kaşıkla veriyorum öğlen ve akşam uykuya geçişte tek mama veriyorum bir sorun olur mu yardımcı olur musunuz
Damlanurrr ahmom neden bir sorun olsun endişenizi çok iyi anlıyorum hep anne sütü aldığı için tedirginsiniz ama emin olun hiç bir problem olmaz doğduğundan itibaren mama ile beslenen bir çok bebek var benim bebeğim de 2 aylıkken sadece mama ile beslenmek zorunda kaldı sütüm kesildiği için tabi içiniz rahat etsin emin bi yerden duymak isterseniz doktora da danışın derim
ahmom Damlanurrr çok teşekkür ederim ilk çocuğum iki kayıptan sonra Rabbim nasip etti korkuyorum kaşıkla veriyorum mamayı biberon mamaları diyorlar korktum birşey olur mu diye
Damlanurrr ahmom çok büyük bir imtihan Allah inşallah yavrunuzu size bağışlasın acılarınıza derman olsun ömrü uzun olsun korkmayın aslında biberonla alışıp memeyi bırakmaması için kaşıkla vermeniz daha iyi ama dikkatli olun tabi