gencbir_anne leylanisaa hem doktorumuz hem de sağlık ocağı önerdi ilk dozunu 3. Ayda oldu oğlum tek dozunun ücreti 1700 civarı 2. Dozu da 5. Ayda olacak
Bsmdg leylanisaa çocuk doktorumuz bu hastalığı yaşayan bilir, kesinlikle yaptırın dedi. İğne değil zaten ağızdan emerek yapılıyor. Hiçbir yan etkisi olmadı bizde
Deletedmom_216 bcemmm 1700 tl odeme yaotim. (Tek bir aşıya) İki dozunu da oldu. Doktorum tavsiye ediyo. Menenjiti daha olmasi ama onu da yaptırmayi düşünüyorum☺️
gencbir_anne leylanisaa hayır az bi huzursuzdu aşıdan kaynaklımıydı bilmiyorum rota virüsü olan çocuk biliyorum gerçekten zor bir süreç o yüzden önlem almakta fayda var diye düşünüyorum ben
Bayancorek leylanisaa doktorum bütün aşıları yaptırmam gerektiğini söyledi 2 yaşında Şuan yaptırmadığım hiçbir aşı olmadı, keşke dememek için şart bence de. Üstelik rota çok tehlikeli ishal vs eritiyor çocuğu resmen riske atmaya gerek yok. 🙏🏻
Momsy leylanisaa 10 gün önce yaptırdık doktorumuz yaptı. Hiçbir yan etkiside olmadı çok şükür. Zaten etkisi olan bir aşı olmadığını söyledi doktorumuz.