momzayn 14 aylık uyku gerilemesi yaşayan varmı uyuyan cocuk gitti başka biri geldi gece 3 ten beri ayıgız saat 9.30 hala uyumuyor yanından ayrılınca kıyamet kopuyor
elisa2705 momzayn 15 aylık hala devam ediyor valla bu ataklar beni maf etti gündüz 10 dk uyup uyanıyor :((
Ttsngl momzayn bitti mi uyku gerilemeniz oğlum 14 aylık oldu sabaha kadar herhalde 10 defa uyandı ve sürekli meme istedi. Geçici bir durum mu
atlasmom27 momzayn merhaba 5 aylık olmuşsunuz yazalı uykularınız düzeldi mi moral olun lütfen 14. Aydayız ve yazdıklarınızın aynısını yaşıyoruz geçici bir durum mu 😐
barbiee_ momzayn benimki 1 senedir uyumuyor artık o kadar yoruldum ki çok mutsuzum hiç bir şeye tahammülüm yok
momzayn barbiee_ 2 oglum var bir 3 yaşında o hiç uyumazdı 1 bucuk yaşından sonra düzene bindi şuan küçügüm başladı djdj
barbiee_ momzayn Buda asla uyumuyor doktor 12-18 ay arası ayrılık kaygısı oluyor demişti. Valla doğduğundan beri var bu sorun aşırı memeye düştü bide kesmeyi de düşünmüyor değilim mahvoldum
belll 1 yaş sendromu herhalde ya da azı dişi falan çıkıyodur belki. bi kontrol edin bizimkinin öyle oldu da tetagil sürdük rahatladık
Adatanis Ttsngl kızım 15 aylık az önce post açtım bende zaten uyumuyordu şimdi gece gündüz sürekli meme de kafayı yemek üzereyim gece asla derin uyku uyuyamıyoruz ikimizde
Ttsngl Adatanis çok zor ya her uyandığında meme ve bırakmıyor da normalde de uyanırdı ama son zamanlarda gece en az 10 defa kalkıyo
Adatanis Ttsngl emin ol aynı durumdayız gece sabaha kadar memede wc bile gidemiyorum o derece hemen uyanıyor yanında kalkınca nasıl olacak geçecek bilmiyorum 😔
Ttsngl Adatanis lütfen geçici bir dönem olsun umarım çocuklarımız derin uyur sabaha kadar bizde biraz olsun rahat ederiz. Gün içinde de çok yorucu sürekli paçamda
Adatanis Ttsngl aminn inşallah geçecek elbet rabbim sabır versin gerçekten yalnız çocuk büyütmek çok zor 😔