Bebegim 10 aylik oldu uyku konusu zaten hep sıkıntılıydı ama en azindan gece beslenmek için kalkıp yer geri yatardı gözünü acmazdı pek son 4 gecedir asla uyumuyor gözü bir açiyor agliyor bagiriyor 2 3 saat sonra anca uyutabiliyorum gece uykumuzda destek yoktu önceden şimdi saatlerce salliyorum yatiriyorum hooop 1-1.5 saat sonra yine ayni döngü başliyor sabahta 5 te kalkiyor hep öyleydi dogdu dogali artik delirdim heralde dun gece cocugu yerine koydugum halde uyuyakalmisim demek ki bos bos bacaklarimi salliyorum yatagin icinde o korkuyu anlatamam düstümü ettimi diye panik oldum bi anda o kadar yoruldum ki beslenme duzenide alt ust oldu ek gidaya cok hevesliydi hatta mamayi birakcak diyorduk simdi agzini acmiyor sanki 10 aylik degilde 10 yaşinda oyle bi inat ne yemek ne ilaç veremiyorum napicam kizlar tek bakiyorum tek bakiyorum lafi degilde gercekten ailelerimizden uzak baska sehirdeyiz eşim gece gündüz dönüsümlü calisiyor kimsem yok burda istemsizce bagirmaya basladim bazen ve bu olsun istemiyorum bunu ilerletmemem lazim uyku egitimi alayim diyorum kimi diyor zaten olmus 10 aylik esim diyor gereksiz para tuzaği işe yarayacagini nerden biliyorsun Ateş’e hicbirsey fayda etmez diyor uzun oldu kusura bakmayin 😕