fatma_sonmez 6 ay 29 günlük 2 haftadır gece uykusundan iyice dalana kadar çok sık ve ağlayarak uyanmalar başladı,o anda emmiyor,kucakta pış pış yaptırmıyor,yatağına koyuyorum yine ağlıyor anlamadım ben bunu hiç yapmadığı şeyler
MoonCrystal fatma_sonmez bugün full 6 ay şikayetleri ve hepsine girdim🥲😆 bende benzer bir durumdayım uyutuyorum 140 defa uyanıyor ne derdi var her yolu deniyorum ama hayır ancak kucağımda ayakta durursam susuyor ee onuda sabaha kadar hangi beden yapsin
TeomaninAnnesi fatma_sonmez bizdede aynisi oldu 3 gun sonra bir baktim ki diş patlattık. Sizinde diş olabilir.
fatma_sonmez MoonCrystal dün 2 saat kucağımda uyumuş bende uyumuşum onunla sonra bir daha yapmadı ama 3 kere saat 12 ye kadar kalktı
fatma_sonmez TeomaninAnnesi ama her hangi bir belirti yok dişinde doktorumuza yazdım ve gece terörü dedikleri bir şey var ondan şüpheleniyorum ya da dediğiniz gibi diş
MoonCrystal fatma_sonmez gece vakti valla saatlerce kolda kucakta olmuyor . Gündüz uykuları nasıl kaç uyku yapıyor
fatma_sonmez MoonCrystal gündüz uykularında da 3 uyku ama kısa yanına gidip desteklemek lazım saldım gündüzü ama akşamları iyiydik doktora getirdim idrar yolundan şüohelendi ya da diş ki yakında diş çıkaracak dedi ama yinede idrar tahlili verdik
MoonCrystal fatma_sonmez hadi ya sorun bulunursa çözüm için süper tabi . Ben bizim dis olduğunu sanmıyorum mesela çünkü veriyorum granül ama yine aynı
fatma_sonmez MoonCrystal diş hiçbir şey çıkmadı çok şükür,doktor yakın zaman diş çıkarcak iyice kabarmış dedi
fatma_sonmez MoonCrystal bizim doktor hiçbir şey vermiyor jel istedim onuda vermedi biraz ilaç türü şeylere karşı sadecr calpol ver dedi
MoonCrystal fatma_sonmez jel evet ama tetagil tamamen bitkisel aksine diş eti ve sağlığı içinde faydalı bir araştırın isterseniz bende kullanmam gerçekten aksi olsa . Ama rahatlatmak adına ve temiz bir ürün
MoonCrystal fatma_sonmez acaba calpol tamamen masum mu parasetamol yani ne bileyim tetagil daha masum gibi geliyor. Elbette gerektiğinde veriyorum calpolu ama çokta düşmek istemiyorum 🥺
fatma_sonmez MoonCrystal bilmiyorum yani doktor ne derse onu yapıyorum ama pek bi faydası da yok gibi mesela bugün uyumadan verdim aynı halen
kartt fatma_sonmez Bir dua açıp öyle deneyin benim bebeğim arada ağlama krizlerine giriyor inşrah süresi dinletiyorum susup uyuyor