Dedektifgadget 8 ay olacak neredeyse sezeryan olalı ,hala dikişlerimin içten sizi gibi ağrı var hep sızlıyor göbekli biriyim, kızımda tombik sürekli indir kaldır yapıyorum doğumdan beri dinlenme yok normal mi hala sizlamasi düzensiz regl oluyorum birde .
ZeydsMom Dedektifgadget askim gunaydiin . 6 aydan sonra bende de basladi o. Galiba o hissetmiyorduk ya onun etkisi geciyor artik ondan oluyor geriliyor
Dedektifgadget ZeydsMom hmm anladım canım evet karnım küçülüyor gittikçe,ondan hissediyorum demekki 🥲
ZeydsMom Dedektifgadget bebegim karnimin uzerinde oyun oynuyor bazen hosuna gidiyor uzerimde oturmak o zaman agridan deliriyorum gozumden yas geliyorr 😭😭
Dedektifgadget ZeydsMom kız aynısı oda karnimda ziplamayi seviyor,24 saat indir kaldır birde sızlar tabiki 🥲 iki gündür yeni ameliyat olmuş gibi hissediyorum orayı
ZeydsMom Dedektifgadget aynii ya. Ondan oluyor demek. Esimde izin verme diyor ama napim oyun yapiyor hosuna gidiyor
Dedektifgadget ZeydsMom aynen öyle canım kucağa almadan durmuyorlarki zaten tam toparlanma 2 sene diyorlar içten