nurcan1256 Artık o kadar çok yorgunum ki bedenim kaldırmıyor ev temizlik bulaşık Üstüne bir de çocuk kocaman da sürekli evde Akşama kadar yatıyorsun demesi gerçekten bir gün akşama kadar cidden yapacağım görecek bu ev böyle mi oluyor yoksa başka türlü mü oluyor sanki akşama kadar işleri temizlikçi yapıyor gibi muameleler çocuğum 7 aylık oldu Daha doğrusu 7.30 aylık hiç ama hiç durmuyor Sabahın beşinde kalkıyor ve çok mızmız Bir çocuk Ve ben bu çocukta bütün işlerimi halletmeye çalışıyorum O gündüz uyuduğunda ben işlerimi yapıyorum Ve sonra da kocam tarafından akşama kadar yatıyor oluyorum gerçekten Bu dünyada kadın olmak çok zor çok bunaldım çok yoruldum ikinci çocuk mu asla😏
daisyyy nurcan1256 Ne zaman evden çıkmayıp ev,yemek,temizlik,çocuk dönencesine girsem buhrana giriyorum… Bence evden çıkmak şart… 20 dk da olsa bi disari çıkın hava alın dolaşın.Sonra daha enerjik olarak yaparsınız işlerinizi
Mommyhann nurcan1256 desteksizlik bide böyle şeyler duymak cok zor ama esler ne kadar yardımcı olurlarsa olsunlar coğunluğu bu şekilde düşünüyor malesef. Sanki cocukları ortalığa salıyoruz biz yan gelip yatıyoruz esimde bana söylerdi böyle bi kaç gün iş yapmadım camasır dahi yıkamadım sonra bu evin hali ne böyle oldu bak yatınca böyle oluyor dedim ondan sonra bunu demiyor 😂
iki_prensesannesi nurcan1256 4 ve 2 yaş çocuklarım ben temizlik yaparken aşk yaşıyorum resmen 🙂↔️ genel olarak desteksizlik yormuş sizi işleri bir kenara bırakın da eşinizin destek olmayışı ve sözleri gerçekten de dediği gibi akşama kadar yatın ve sadace çocuklarınıza bakın onun dışında hiç bir işi yapmayin ve akşam eve gelince sorduğunda ben yatınca böyle oluyor demek ki yatmiyormusum deyip cevabıni verin 💁🏻♀️
melosunannesi Valla benim ustne 3 çocuk var öyle düşün 6 yaş 2 buçuk yaş ve 2 aylık hergun evin icinden geciyo büyükler günde kaç kez Sofra köy kaldır okul pazar çarşı hastane hepsi bende malesefki erkeklerde bu var ona kalsa bı o yoruluyo ben evde yatıyorum
nurcan1256 melosunannesi ay canım 3 cocuk mu 🫣😲sen nasıl baş ediyorsun allhm bide yas aralıkları çok küçük Allah yardımcın olsun ben bir tanesi ile akıl sagligimi yitirdim sayılır biz kadınlar ne güçlüyüz ya gerçekten erkekler omadar anlayışsız okadar duz düşünceli ki dedigin gibi bir tek onlar yoruluyo sanki ah ah
nurcan1256 Mommyhann ahabahah çok iyi demişsin kiz gerçekten yatsak eği bok götürür en iyisi bende swnjn yaptığını yapım anlasın yatmak nasol olurmuş 😄
duhaegearss nurcan1256 öyle diyen eşime on gündur ev temizlemyip çamaşır yıkamaystsk cevap verdim evimi bok götürüyor, temiz çamaşırı kalmadı ev darmaaa dağın ve hergun dışardan yediğimiz için kart altmış bini buldu zerre umrumda olmadı en son bugün çok yorukuyorsun hadi gel birlikte temizlik yapalım dedi anladm ki mesajlarm yerine gitmiş.kslkp yemek yaptım hakediuorlar bacım valla görür bida derse aynayı knysyi
nurcan1256 duhaegearss okadar güzel yapmışsınız ki en son bende bu yola basvurcam ozsman anlasın akşama kadar yatiyomuyum yatmiyomuyum🫨