Dunyams Kızımın altın küpesi vardı kayıp bulamıyorum moralim çok bozuk eve kimse gelmez ayda 1 misafir olur her zaman yatak odasının kapısı kapalıdır kızım makyaj malzemelerimi kırıyor diye hep kapalı tutarım küpe nere gitti bilmiyorum 🤷 kafayı yiycem
Minel-inannesi Dunyams ethem dedeyle ara😊 annemle babam butun gun evin altini ustune getirdiler bulamadilar. Ben ethem dedeyle aramaya basladim 2.dakkada elimle koymus gibi buldum☺️
SeverusSnape Dunyams çanta içlerini ve kıyafet aralarını kontrol edin, oralara saklamış olabilirsiniz belki.
Minel-inannesi Dunyams ethem dedem ethem dedem, gömleği keten dedem, benim kaybimi bana buldur, 3 fatiha okuyam dedem
Grupyildizi Dunyams hayir 3 yil oldu yok pandemi donemleriydi bilezik buyuk geliyo du benimde salakligim var az cikalim dolasalim kapida dedkm ara sokaklarda yuruyus yaptik snra fark ettim dusmus okadar gezip aradik yok bulamadik cok uzuluyorum hala
Aysenur2019- Dunyams buldummm arabada ki organizerdeymiş🥲🥰 ne alakaysa eşim arabaya baktın mı diyince baktım