simseklivekalpli E devlet öğrencilik belgesi sorgulamadan bakabilirsiniz kızlar. Gazamız mübarek olsun 🥹
sadelim simseklivekalpli nerden bakıyorsunuz 1. Sınıf olduğunu ve okul numarasını görebiliyorum ama şubeyi nerden bakicam
simseklivekalpli sadelim arama yerine öğrencilik yazıp meb ı tıklayın. PDF dosyasinda ya geçici şube ya da şubesi yazıyor.
simseklivekalpli MiracAlpinveUmutunAnnesi MEB öğrencilik belgesi sorgulama kısmına bakın orada yazıyor.
MiracAlpinveUmutunAnnesi simseklivekalpli Evet işte oraya bakıyorum yazmıyor pdf dosyasını da görüntüledim ama ordada 1.sinif/Geçici şubesinde yazıyor sonrasında da okul numarası yazıyor
simseklivekalpli MiracAlpinveUmutunAnnesi geçici şube ise daha belli olmamış. Bizim de dün öyleydi bugun sube görünüyor. 30una kadar belli olur artık.
MiracAlpinveUmutunAnnesi simseklivekalpli Teşekkür ederim sagolun öğretmeni nasıl ögrenicez acaba ya. Ben bugün okulu aramıştım e devlet üzerinden veli bilgilendirme sisteminden görebilirsiniz dedi ama bakalım
simseklivekalpli MiracAlpinveUmutunAnnesi bilmiyorum okula gelip öğrenirsiniz demişlerdi ama vbsden bakayım bir.