Azra00 Gunes-1 uf olur diye söyleyin sürekli benim oğlum 12 aylık 10 disi var 7 aylıkken bi kaç kez ısırdı isrip yüzme bakıp gülüyordu🤣başka da hiç yapmadı
daha_ben_buyumemisken Gunes-1 o anda burnunu sıkın hafifçe ve tepki vermemeye çalışın diye okumuştum bir yerde
Denizinannes1 Gunes-1 bende aynıyım 9 aylık oğlum 6 tane dişi var mahvediyor beni artık vermeye korkuyorum 😂 bazen öyle dayanamayıp sağıyorum siz ne yapıyorsunuz krem fln hiç geçirmiyor
Husnur Gunes-1 bende 11 aylık 4 dişi var bugün emerken ısırdı bende dalmışım bianda acıdan çığlık attım bebeğim korktu ağladı sonra bana vurmaya başladı normalde tepki vermezdim hep ısırıyor ama bu defa dalgınlıkla aniden acıyınca çığlık attım
Ayseee60 Benim oğlan 6 aylık birtane dişi var ve ciddi ciddi acıyor birtanesiyle bunu nasıl başarıyor bilmiyorum hepsi çıkınca ne yapacaksak 🥹
Gunes-1 Denizinannes1 bir tane meme ucumu inanılmaz derece yara yapmıştı o göğüsü bir gün boyunca vermemeye çalışıyorum krem sürüp. Başka türlü iyileşmiyor.
Aslananasi20 12,5 aylık 6 dişi var ısıp çekiyor açık yaralar oldu. Gümüş kapak, kantaron yağı çare oldu.. lansinoh bile fayda etmemisti. Isırdığınds uf oldu diyordum Yüzüme bakıp gülüpyordu
Denizinannes1 Gunes-1 benim tek göğsüm yara olduğunda yara olanı sağıp veriyordum bir gün boyunca vermesem ağrıdan duramam herhalde ama şuan ikiside yara arada sağıyorum mecbur dayanmamız lazım annelik işte🥹💞
Gunes-1 Ayseee60 açıkcası bu çok zor çünkü bir ara göğüslerim açık yara olmuştu artık normal emmesi bile kıvrandırıyordu. O yüzden emzirmeyi bitirmeye çalışıyorum uyumadan
vittirivizzikadamlar Gunes-1 ısırdığında kızma gülme vs gibi tepkiler vermeyin siz kızsanız dahi o bunu oyun sanacak ve ısırmaya devam edecek ısırdığında ise sadece elinizi ağzıma sokup dişlerini açın ben öyle yapıyordum ama arada sa olsa ısırıyor hatta 2-3 gün önce ısırdı ve şu an acıdan zor emziriyorum 14 aylık ve 6 adet dişi var çok sağlam ısırdı bu kez
eymenikomoms benim oğlan da ısırıyordu burnunu sıkınca otomatik ağzı açılıyordu en azından memeyi kurtarıyordum sonra da ısırdığın için meme yok diyordum küçüktü anlamıyordu ama biraz vermiyordum yavaş yavaş bıraktı hala ara sıra canı sıkılırsa oyun için ısırıveriyor hemen burnunu sıkıp memeyi kapatıyorum
Gunes-1 eymenikomoms ay inşallah benimki büyüyecek çünkü bazen. Oyun için yapıyor gözümün içine bakıyor