Bernaadlgr 6 aylik kizim yüz üstü uyuyor 1 haftadir farjedince ceviriyorum ama basin yan degil burnunu kapatiyor nefes aliyor mu emin degilim sizce bu durumdan korkmali miyim ?
Dogununannesi Bernaadlgr ay benim oğlum da 6 aylık yan uyuyor bazen yatakda yüz üstü dönüyor cok korkuyorum 🤦🏽♀️
Busraoz Bernaadlgr Bebeğini en iyi sen bilirsin ama 6 aylık yeterince kendini kurtarabilecek bir ay bence. Gözlemle nefes alamazsa illa ki kıpırdanır baktın kendini kurtaramıyor o zaman daha var dersin.
Ikrazumra19 Bernaadlgr eger derin bir uykunuz varsa bence dikkat edin cunku donmuyorsa sorun olabilir ben o donemler surekli kalkip çeviriyordum icim rahat etmiyordu ama donebiliyorsa sorun olmaz
deletedmom719 Bernaadlgr 6 ay ne kendini çok kurtarabilir nede kurtaramaz diyebileceğimiz bir ay. Siz yine de yumuşak yatak ta yatırmayın iyice içine gömülmesin. Mesela birlikte koltukta falan uyuyun koltuk sert ya, yüz üstü yatamaz sert gelir burnu falan acır mecbur kafasını yan çevirir
Alieva Merhaba, benım oglum 8 aylık, doğduğundan itibaren öyle uyuyor. 🙈 Ben yatırdığım zaman karnının üzerine koyuyorum. Sonra kendine nasıl rahat oluyorsa öyle yatıyor.☺️