Gencanne2 Kızlar Haluk Levent’in açıklamasını gördünüz mü? Abisinin kolunda ısırık izleri varmış kendim ısırdım demiş ama adli tıbba sevkedilmiş. Kesin ailesinden biri diyordum ama abisinide beklemezdim çok korkunç ya
Semayusuf Gencanne2 ya annesi açıklama yapmış bizden Şüphelenirler diye korktuğumdan sakladım ama olay günü askere gidecek oğlum ve bir arkadaşı bahçede köpeğe kötü muamelede bulunuyorlardı kızdım diye (ya köpeğe tecavuz edenler bile var acaba kötü muamele ile neyi kast etti ) son dakika habere düşmüş annenin açıklaması
151215 annesininkurabiyesi Didem arslan da da açıklama yaptı ısırık izi varmış DNA örneği alınmış gözaltına alındıktan sonra
151215 Semayusuf didem arslan da izledim oğlum ve arkadaşları sigara içiyordu yaşınız küçük uyardım ilk defa burda açıkladım dedi sonrasında patlak vermiş ne olduysa
aslananne27 Semayusuf kesin bunlar kopege tecavuz ediyor du küçük kız da gördü söyler diye kızın başına bişi getirdiler yada dilim varmıyor ama abisi küçük kıza tecavuz etti öyle bişi olmaz demeyin katarsis de neler var neler dünya çok kötü 😕🥲
tatlisert Gencanne2 en son bir kişi gözaltındaydi. Altından çok değişik birşey çıkacak gibi. Olan yine masum bir kız cocuguna oldu 😓😓
anabarbie 151215 kendi kendimi ısırdım demiş pislik eğer oysa dünyanın sonu gerçekten anneside ifadede köpek falan demiş napiyorlarmis köpeğe
ikiprensannesi_gul Gencanne2 korktuğumuz başıma geliyo gibi Allahın belası yaratıklar insan demeye utanıyorum her kız çocuğu olayında
Gencanne2 ikiprensannesi_gul bir insana korkunç şeylerin yapılmasını geçtim nasıl kendi canından kanından parçaya yapabilirler böyle şeyelri
151215 Gencanne2 baba denilmicek insanlar çocuklarına taciz ediyor dünyanın sonu herkes herşeyi yapar bu zamanda
ikiprensannesi_gul Gencanne2 o çocuk kesin görmemesi gereken bişey gördü ve susturuldu daha korkuncu nasıl böyle sakladılarki bir haber alınamıyo ya ürkütücü gerçekten yani daha önceleri olsa terör mü acaba derdim ama şuan biraz zor gibi