mommandboy bebelac gold1 kullananlar memnun musunuz, memnun değilseniz ne şikayetiniz var? kokusu ağır mı kokuyor ve nereden kaç ₺ye alıyorsunuz?
mavikuss_ mommandboy doğduğundan 2 yaşına kadar kullandık yeni bıraktık kilosu iyi diye bıraktırdı doktor mamayı hep iyi gitti kilosu ben çok memnundum
ilenalemin mommandboy ben de memnunum.kaka sorunu vardı bu mama sayesinde gitti.çok gaz da yapmadı ama fazla kilo yaptı ya.üç aylık 6300.günde üç ya da dört kere vermeme rağmen böyle oldu.mamayı değiştirmek bile istiyorum kilodan dolayı ama kaka sorunu olırndiye korkuyorum
cikolataliekmek mommandboy 2 aydır kullanıyoruz günde 1-2 kez versem bile kiloda fark etti, ne kokusu var bana göre nede başka bir sıkıntısı bebeğim çok seviyor
denizhann İlk 6 ay kullandım bir sıkıntı yaşamadım. 2 numaraya sma ya geçtim. Değişiklik olsun diye açıkcası içeriği güzel bem hep hepsiburada dan aldım. Toplu alıyordum daha uygun oluyordu.
mommandboy ilenalemin ben şu an golden goat kullanıyorum ama 5-6 gün oluyor kakasını yapamıyor ve doğal olarak 3. 4.gün sancılı süreç başlıyor:| sırf bu yüzden bebelac gold’a geçiş yapmak istiyorum. kokusu ağır mı , bebek kusunca bile ağır bi mama kokusu oluyor mu ? 🥹
ilenalemin mommandboy yok ya ben öyle ağır koku sezmedim hiç.sadece biberonda biraz kalıntı kalıyor.tam çözülmiyor mı ne artık.genelde bu konudan şikayetçiler.toz şeklinde bi kalıntı oluyor bebeğe geçmiyor biberondan.bir kere yapımca görürsün.kaşıkla karıştırıyorum ben çalkalamıyorum sen de öyle yap
mommandboy ilenalemin pakette satılıyor kutu da değil ya, siz neyin içinde muhafaza ediyorsunuz bozulmadan?
ilenalemin mommandboy paketi iyice mandallıyorum hava almıyor.onu da tekrar poşete sarıyorum.o bitince diğer paketi açıyorum
melosunannesi Bende geçmek istiyorum sma kullanıyorum ama kaka sorunumuz var yapamıyor bende bu paket bitince Bebelac golda gecicem
mommandboy melosunannesi ben de golden goat kullanıyorum, kakasını yapmakta zorlanıyor. doktorum normal,mama değişme dedi ama bebelac gold’u bi denemek istiyorum. sma,hipp hiç sevmedi bebeğim:| golden goat çok memnunum sadece kaka problemimizi çözmüyor🥹