BenDiyeBiri_ Sadeturkkahvesi tuvalet eğitimi verdiğim çocuğum bugün sanki hiç tuvalete alismamis gibi ve çok huysuzdu çok yıprandım 🥹🥹🥹
isirganotu BenDiyeBiri_ tuvalet eğitimi almış olan kızım çişini 6 saat tutup kreşten aldığımda komple kucağıma yaptı. Dışarda da aynı şekilde, uyuduktan sonra da. şimdi oturup ağlamak istiyorum
alparslan38 Sadeturkkahvesi 2 bebemde aşırı huzursuzdu tüm gün beraber ağladılar diyebilirim sen düşün evin halini biri 3.5 yaşında diğeri 9 aylik
kkbractnts Bir yaş 10 gunluk carsıda bi elımde bebegım diger elimde bebek arabadı her zmana arabada duran bebek bugun durmadı yorgunluktan öldüm 😂
Zmh0311 Sadeturkkahvesi benimkide yapıştı bana ayakta durmamı istiyor oturunca ağlıyor normalde yapmazdı
AnnaKurt Sadeturkkahvesi Abi herkese vurdu tükürdü bugün ya. Yemek yemedi. Çocuğum gitti başkası geldi. Delirdim daha bugün..
atam1938 Sadeturkkahvesi hiç yemin ederim gözlerimde uyku akıyor 2. Hamileliğim birde Allah sabır versin hani her şeyi geçelim onların uyuması dinlenmesi özellikle geceleri çok önemli ona ayrı canım sıkılıyor
eylulunannesiii38 Sadeturkkahvesi hemde nasıl bi tuhaflık ya bebem bugün kucağımdan hiç inmedi bırakır gibi yaptığımda bile çığlık kıyamet🤦🏻♀️ ne doğru düzgün uyudu ne sakince durdu gözleri uykusuzluktan kan çanağı oldu kaç saattir uğraşıyorum az önce uyudu kocamı da beni de pert etti 60 cm bebe 😂
Sadeturkkahvesi AnnaKurt benimkide bugün vurdu ısırdı kakasını yapmadı sürekli herşeyi fırlattı noluyosa delirtti beni