Aysenur122 Bebeğim 2 ay 23 günlük bağırsaklarda enfeksiyon var mama kullanıyoruz nasıl geçer doktor bişey olmaz diyip eve gönderdi ne yapmam lazım nolur bilen biri akıl versin :(
busraalanya Aysenur122 probiyotik vermedi mi ? Gerçi bebek bilemiyorum yanlış birşey söylemek istemem ama bence başka bir çocuk doktoruna göster benimde 7 aylıkken oldu ilaç verdiler probiyotik verdi ..geçmiş olsun . ..
Aysenur122 busraalanya evet maflor sürekli kullanıyorum ama hiç geçmiyor gibi gazını sürekli de çıkarıyorum sol taraftan sürekli guruldama sesi çok çaresiz kaldım
busraalanya Aysenur122 kan tahlili yaptılar değil mi ? Bağırsak enfeksiyonu dedi .. iştahsızlık oluyor onda maalesef bende beslemekte çok zorlandım sürekli teklif edin beslemeye çalışın eğer beslenmezse kan şekeri düşer beslenmediginş aç kaldığını düşünürsen doktora götür serum verirler .
Aysenur122 İlk çoçuğum çok korkuyorum zaten sarılık geçirdi 2 gün hastanede kaldı tekrar yaşasın istemiyorum
busraalanya Aysenur122 sarılık konusunda korkma artık 2 aylık olmuş birşey olmaz ama aç kalmamalı tabiki o önemli