seymcns Merhaba sevgili anneler :) 53 günlük bebeğim var kaç saatte bir ve kaç ml mama ile beslemeliyim. Kimisi uyanmadikcs uyandırma diyor ama ben 4 saatte bir uyandiriyordum hala
Ruvdem seymcns 2 aylık olmuş nerdeyse gündüz neyse de gece uyandırmayın artık ne zaman isterse o zaman uyansın hem gece uyumaya alışır ilerde rahat edersiniz . Sürekli uyandırırsanız gece bu sefer de uyanması gerektiğini düşünür .
ebraz seymcns 90 ml içebilir sen ne kadar isterse ver doktor öyle demişti istediği kadar verin dedi bebeğinde küçük 4 saat fazla geldi bana 3 saat de bir versen mi acaba. 😅
defnemiraybebek seymcns gece kendi istemediği taktirde uyandırma baya büyük çünkü gündüz de eğer sadece mama ile besleniyorsa 4 saat ideal zaten amca sindirir onu cc olarak da ne kadar içiyorsa kimi bebek 90 kimi 120 içiyor
seymcns Ruvdem hala minik gibi geliyor aç kalacak korkusuyla dayanamayip uyandiriyordum😂 haklısınız galiba
seymcns defnemiraybebek çok teşekkür ederim anne sütü ve mama ile besleniyor bazen 90 yetiuor bazen 105 veriyorum