Annesininpogacayanagi Kızlar bebeğim 4. ayına girdi. Bugün duş almama rağmen başımda kabuklar var. Deri döküntüsü gibi pul pul. Neden olur sizce?
Gizemabc Annesininpogacayanagi sanirim buna konak deniyor. Benim bebegim 35 gunluk. Her gun saclarini yumusak fircayla tariyorum. Konak olusumunu engelliyor ve bebegi sakinlestiriyor ayni zamanda dolasimini destekliyormus. Sanirim konak olusumunda dustan once zeytinyaglamak gerekiyor yumusasin diye
Elifinannesi101019 Annesininpogacayanagi konaktır canım o zeytinyagiyla karbonati karistir dustan yarim saat once sur yikamadan oyce tara
DenizAlpinAnnesi Annesininpogacayanagi konak canim benim bebwgimdede var gecen dus aldiginda zeytin yagladim taradim biraz azaldi
Anne_6 Annesininpogacayanagi sanırım sizin saçınızda kabuklanma var. Ben öyle anladım. Stres kaynaklı oluyormuş genelde. Doktora görünseniz iyi olur. Saç dökülmesi başlarsa ciddi sorun yaratır size
siyah0606 Gizemabc bana da öyle geliyor canım sonuçta rahatlığa alışıyorsun tekrar küçük bebek sorumluluk falan bende öyle düşünüyorum bakalım 2 kez anne olanlar ne diyecek beklemedeyim 😇senin de mi zor geçti lohusalık