sena1111 Ya herkes bir değil tabiki ama benim hamileliklerim doğumlarım çok rahat geçti iki sezaryen olmama rağmen hiç doğum yapmış gibi değildi ilk doğumumda 3.gün ev süpürdüm 6.gün oğlumu sünnet ettirdim avmde geziyordum ikinci de kızım küvöze alındı başka ile gönderildi taburcu oldum direk eve gelip duş aldım 1,5 saat uzaklıktaki ile kızımı görmeye gittim orda da 3.gün avmde yemek yedim market spotları geziyordum hatta doğumdan sonraki gün vurulan hiçbir ağrı kesiciyi yaptırmadım öyle ağrım yoktu düşün çocuklarım konusunda da maşallah diyim ne gaz ne uykusuzluk ne atak ne sendrom hiç yaşamadım 2,5 yaşındaki oğlum toplasan 5 kere hasta olmamıştır kızımda 1 kere hasta oldu kıskançlık vs de hiç olmadı ikisi de çok uyumlu beraber oynarlar bana bağlı değiller bu doğumda tüplerimi bağlattım kızımında oğlum gibi olacağını bilseydin daha doğururdum diyordum hep 😂😂 şaka bir yana Allah isteyene nasip etsin ben bir kız bir oğlan doğurdum yeter 😂😂 ama öyle hiç korkunç değil buralar tek çocuktan çok daha güzel onları izlemek bile huzur veriyor 🥰