CuteBadesMama Hepsi kullanildi ama temizler. 0-3 ay arasidir. Tek takim fiyati 125 liradir. 8 takim var. İnceleyebilirsiniz.
CuteBadesMama CuteBadesMama bu arada HappyMom’da 2. El satis yok sanirim. Hesap actim ama etiket olmayinca farkettim. Dogru mu? 😀
CuteBadesMama anneyimannea uygun oldugunu dusunerek koydum. Sizlerde fiyat verebilirsiniz. Mutlaka yardimci olurum 🌸🙏🏻
CuteBadesMama Meri-Mel fiyati takim basi 125 lira olarak koydum ama alici annelerimize elbette yardimci olurum ☺️ su kadar olur mu demeleri yeterli aslinda :)
CuteBadesMama CuteBadesMama Sevgili anneler ben bir fiyat koydum ancak herkesin pahalilik algisi farkli olabilir. Sizler fiyat verin mutlaka yardimci olacagim. Tanimadan lutfen paragoz damgasi vurmayin :) siz fiyat verin yeter ki. 🙏🏻💖
CuteBadesMama CuteBadesMama bunlarda iclik ama takimlara ait degil. Bu iclikler hic kullanilmadi. Takimlarin arasina ekleyip gonderecegim 🙏🏻🌸
CuteBadesMama CuteBadesMama ustte kalsin anneler. 8 takim var yenidogan. Havalar serinliyor. Fiyatta yardimci olacagim. 🙏🏻