Kubracigimm Bebeklerinizin en sevdiği aktivite ne 🤭 Benimkinin oda dağıtmak Çekmece indirmek Dolap indirmek Toplu bir yer görsün yeter , anında dağıtır 🫠 umarım büyüyünce bu kadar dağıtmamayı öğrenir 😅
Sungerbob Kubracigimm Ah o yerde ki küçük topları toplamak burdan bile eziyet gibi geldi bana 🥴büyük bir hevesle bende aldım ama her gün toplamaktan gına gelmişti kutuya koydum kaldırdım valla 😀
Kubracigimm AnnaKurt Ehehe bizde misafir çocuğuna gerek kalmıyor. Oğlum giriyor hepsini dağıtıp çıkıyor. Oynamak yok 🤭
Kubracigimm superkahramanbiranne Odamız küçük ne yazık ki Oyuncaklar renkli Her şey renkli. O yüzden de kalabalık görünüyor. Almayınca da olmuyor 🥲
Kubracigimm superkahramanbiranne Bende öyle. İstiyorum ki büyüsün bir an önce etkinlik yapalım Karşılıklı oynayalım Boyamalar yapalım 🤭 Kitaplar da raflara sığmaz oldu artık , o kadar çok kitabı oldu ki (155 tane 🫠)
Kubracigimm Sungerbob benimde aklımdan geçmiyor değil 🤭 Alıp alıp attığı yetmiyor gibi en son komple çekmeceyi çıkartıp içinde kalanları döküyor 😂
Sungerbob Kubracigimm Heh işte biz de öyleydik benim oğlum öyle tek tek almazdı kutuyu komple boşaltırdı sonra dönüp başka oyuncaklarla oynardı inanın dönüp o toplara bakmazdı 😀olan bana oluyordu evin her köşesin de top çıkıyordu aslında bu küçük topları almak mantıklı değilmiş 😀
superkahramanbiranne Kubracigimm benim kızım çok sebiyor kitabı bimden doldurdum hep hahaha bizde o kadar yok 15 20 ancadır
Kubracigimm Sungerbob evet evet oynamıyor da Dağıttığıyla kalıyor sadece. Haydi oynasa diyeceğim ki oynuyor sıkıntı değil 🤭 Bize de hediye geldi , almak taraftarı değildim bende. Her yere de kaçıyor , koltuk yatak altlarına bayılıyor o toplar da 😂
Kubracigimm Dedektifgadget Hamileyken almaya başlamıştım. Görünür de yok gibiydi ama dizince , üstüne de eklenince bu kadar oldu 🤭 14 aylık bebeğim 🥰
Sungerbob Kubracigimm Evet bayılıyorlar dediğiniz gibi ama bir müddet sonra yok olmuyor bize sorun yani 😀neyse ilgilerini çeksin de varsın oynamasınlar 🤭🥰
Dedektifgadget Kubracigimm yaşına göre çok gerçekten maşallah 🥰 evet benim kızımda 8 aylık oyuncağı ayına göre çok