eda2410 laura_ yani 8 gün olmuş onlar da neler cekiyor bilemeyiz böyle yargılamak değil amacım ama sakin kalmaları herkesi şüphelenmişti ama uyku uyuyorlarmı Allah bilir yemek geliyormu bıgazından Allah bilir neler yaşıyorlar kolay değil Allah sabır versin
Zeytin-gozz1 Zeytin-gozz1 kimse kesin konuşmasın bence. Deletedmom_115 demişim yani genel konuşmuşum. Her ihtimal olabilir anlamında, yanlış anlaşılmış olabilirim🙏
fisnereceli laura_ yani insan neden kendi kolunu ısırır ki Allah aşkına çok saçma ya. Bide ben şeyi anlamadım şimdi köpeğe işkence mi yaparlarken görmüş anne yoksa tcvz ederken mi? Bir sürü şey yazıyor anlayamadım ki
laura_ fisnereceli hindisini yemiş köpek galiba tecavüz diyende var köpeği yakmak istiyorlardı diyende var
fisnereceli laura_ ay allahım şu güzel yavrum yaşıyor olsunda gerçekten ya. Bi kaç yerde de bir akrabası tarafından zorla tutuluyormuş diye bi şeyler okudum.
laura_ fisnereceli neler neler anlatıyorlar da herşey gelmiş olabilir çünkü heryere baktılar ve küçücük yer zaten birileri tarafından zarar gördüğü kesin
prensprenses2 Abisini gözaltina almışlar kolundaki ısırık izi narin e mi ait diye tespit etmek icin istanbula göndermişler bence isin icince abisi ailesi var gibi