Zeytin-gozz1 Deletedmom_115 bence öyle bisey degil .Ona bakarsanız düğünleri var ve gelini isteyen başka aile tarafından olmuş diyende var.her kafadan bir ses çıkıyor böyle zamanlarda sadece aslı olmayan ve netleşmemis bir şey için kimse kesin konuşmasın bence.
Zeytin-gozz1 Zeytin-gozz1 kimse kesin konuşmasın bence. Deletedmom_115 demişim yani genel konuşmuşum. Her ihtimal olabilir anlamında, yanlış anlaşılmış olabilirim🙏
EsrraZ laura_ sigara içmişler arkadaşıyla beraber evin arkasında belki sigara değil başka bişey içtiler çocuğa zarar verdiler duyuma göre köyde bir yer yanmış oraya baktılarmı acaba inşallah yaşıyordur ama umudum kalmadı artık 😭😭
Aysenur2019- Deletedmom_115 sizin eşiniz mi akrabaydı annesiyle başka bi postta görmüştüm eşimin akrabası annesi ama sevmezdi yazmıştı biri
EsrraZ fisnereceli ay yuhh kendisi nasıl ısıracak çocuk sanki saat yaptım deseymiş bari bu masıl bi saçmalık yaa 😣😣
elisa2705 laura_ Amcasına gitmiş iddiası da var bu olayda en yakınları biri çıkıcak ama inşallah yaşıyordur