Ayssan 2 ay 15 gunluguz anne sutu veriyorum 3 4 gunde bir ara ara mama veriyorum hipp yuzunde kizarikliklar var nasil gecer bilgisi olan varmi
onefinemom Ayssan Önce neyin sebep olduğunu bulmak lazım, sıcaktan-kuruluktan vs olduysa nemlendirin bol bol. Bizim kızın yüzü kızarıp kurumuştu mustela - stelatopia emolyent çok iyi geldi , toparladı 2-3 günde
bayanbadem Ayssan bi doktoru dinlemiştim “eğer çocuğunuzun cildinde çıkan kızarıklığı 2 parmağınızla gerdiğinizde beyazlıyorsa korkmayın gıdadan vs önemsiz bişeydir ama gerdiğinizde hala kırmızıysa doktora görünün” Demişti. Aklınızda bulunsun.
[silindi] Ayssan bastirdiginda beyazlamiyorsa süt alerjisi olabilir doktora gidene kadar mama verme ben yaptım o hatayi anafilaksi geçirdi
[silindi] Ayssan şeyi takip etmeyecalisin söz emzirdikten sonri cikiyo veya mamadan sonramı yogunlasiyo bizim alerjide öyleydi kendiliğinden duş filan aldığında sönüyor du emzirdigimde geri cikiyordu
Ayssan Hmm takip edeyim ama mamayi kestik bi donem yine cikti saglik ocagi kontrolunde anne sutunun yagli olabilecegini soylediler