totoro Merhaba arkadaşlar, 3 yaşında kızım var, ekranı kısıtlı Veriyorum. Ekranı kontrollü veren anneler olarak evde nasıl vakit geçiyorsunuz? Bazen fikir stoklarım tükeniyor, tavsiye verebilecek varsa çok sevinirim 🌸
Zlm totoro temizliğe dahil oluyo geçen gün cam sildik, kapı sildik, çamaşır yıkadık astik katladik beraber 😄 evi supurdugum zaman o siler , kendi kahvaltısıni hazırlar zaten bı iş yapması bir ton zaman aliyo 😁
ozlemkay totoro sabah tek izletiyorum sonra temizliğimi bitirip dışarı çıkıyoruz mağazaları dolanıyoruz eşim işten gelene kadar eşim gezidiriyır ban de o arada yamak falan yamek yiyeyoruz sonra yamek sonrası yürüyüş yapıyoruz sonrada karının doyuruyorum yatıyor
totoro Zlm Biz de öyle genelde işlere dahil etmeye çalışıyorum ama bu ara çok istiyor nedense. Bütün gün böyle mi geçiyor farklılık aramıyor mu mesela, o zamanlar ne yapıyorsunuz
Zlm totoro aktivite olarak özel birşey yapmıyoruz iki gün cimnastik iki gun ingilizce kursu var parka falan çıkıyoruz oyun alanına gidiyoruz oyuncaklarla oynuyoruz