zeydefe Merhaba oğlum 11 aylık oldu , hiç yürümek istemiyor ya normalmi hiç bilmiyorum direk oturuyor kendi kendine kalkıp tutunuyor koltuklar da bir iki adım atıyor ama o kadar ekstra yapmam gereken aktivite falan bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
nesrinuras zeydefe Hızlı hızlı emekleyen bebeklerde yürüme geç olabiliyor diye okumuştum bir yerde. Emekleyerek daha hızlı hareket edebildikleri için yürümek işlerine gelmiyormuş 😁 Benim oğlum da 11 ayını geçti adımlıyor aslında tutunmadan ama sonra emeklemeye geçiyor fıtı fıtı geziyor evde 🤣 İlk adım arabası kullanıyoruz biz biraz daha kaslarının da güçlenmesi gerekiyor ve en önemlisi dengede kalabilmesi için ve tek elinden tutup yürütüyorum
zeydefe nesrinuras ya bizimki de öyle direk emeklemeye geçiyor ama daha ayakta duramıyor tutunmadan yürüteç ilk adım arabası var ama dediğiniz gibi tek eliyle tutarak deneyeyim çok teşekkür ediyorum
nesrinuras zeydefe Denge çalışmaları yapabilirsin evde duvara bantla küçük toplar yapıştır onları sökmeye çalışsın ayakta ya da buzdolabına yetişebileceği gibi magnetler takıp onlarla oynatabilirsin biz bu şekilde denge kurabilmeyi öğrettik. İlk zamanlar düşüyordu topları ya da magnetleri alırken ama yapa yapa alıştı düşmemeye başladı