Birhaziranhikayesi Hanımlar fikrinizi almak istiyorum özel okula göndermek gönderebilmek için bir ailenin aylık geliri minimum kaç para olmalıdır ki zorlanmadan gönderebilsin. Evin de kira olmadığını düşünelim.
pasaklisinkukuli Birhaziranhikayesi özel okul var özel okul var şimdi nasıl bir özel okuldan bahsediyoeuz
melasaf Birhaziranhikayesi özel okulu uzun süre düşünün. Bir senelik bir mevzu değil. Ama şimdi adım başı özel okul. Siz nasıl özel okul istiyorsunuz ona göre değişir. Kimi özel okullar paralı devlet gibi tabela özel okulları. Kaliteli gerçek özeller zaten ortalama 650 bin üstü her sene de artacaktır bu tutar.
OncedenGurme Birhaziranhikayesi biz eğitime benim maaşımın 3’te 1’ini ayırdık ve kreşe yazdırdık. Bundan sonraki yıllarda da aynı şekilde benim maaşım zamlandıkça okul taksidi de zamlanır diye düşünüyorum
Birhaziranhikayesi Ashellinko yani öyle düşünmeyelim özel okula göndermek isteyip sınırları zorluyorsam giderimi de ayarlarım çok lükse kaçmam vs gibi düşünelim
pasaklisinkukuli Birhaziranhikayesi ortalama 500 bin ankarada ilkokullar kreş için soruyorsun arkadaşım aylım 30 bin veriyor
ffulya Birhaziranhikayesi ortalama bir özel okulun aylık ödemesi 25 bin. 50 bin kitap parası servis hakkında bilgim yok bunların harici geziler etkinlikler için paralar toplanır
Ashellinko Birhaziranhikayesi Aslında siz ne sormak istiyorsunuz anlamadım.😂 Soru şu mu geliri kaç para olanlar özel okula yolluyor? Yoksa şartları zorlayıp yinede gönderir miydiniz mi? Çocuklar ı’m özel okula gitmiyor yaşadığım yerde özel okullar uygun ama ben gereksiz buluyorum. Ama devlet okulunda sınıflar kalabalık olsaydı /etrafta aktivite olmasaydı ozaman şartlaeı zorlar gönderirdim 😃
Birhaziranhikayesi Ashellinko özel okula gönderebilir miyim birkaç sene sonra onun hesabını yapıyorum aslında 😂
Ashellinko Birhaziranhikayesi Hahahaha 😂 Biz doğuya geldik ben internette oku oku dedim böyle olmaz sınıflad kalabalık özele vericez bak ona göre ek iş falan yap😂 Anaokuluna yazdırdık sınıflar az görünüyo şimdilik. Jimnastik kursları var ücretsiz / özel İngilizce dersleri çok uygun /havuz olsnağı var dedim Tamam ek işe gerek kalmadı devlet okulu candır 😂
Birhaziranhikayesi melasaf yıllık 650 bin çok fazla. Söylediğiniz çok üst düzey bir yer olmalı. Çok net bilmemekle birlikte dediğiniz fiyatın lükse kaçtığını tahmin edebiliyorum
melasaf Birhaziranhikayesi İstanbul özel okulları maalesef. Gerçek özeller milyon değerinde düşünün. İstanbul dışında çok dark ediyor :(
Ulasece Birhaziranhikayesi kızım 5 yaşında bu sene anaokuluna başlıyor Bursa’da yaşıyoruz okulu senelik 135 bin artı 20 bin kırtasiye
tubasd Ulasece 20 bin kırtasiyemi şimdiye kadar hiç bu fiyatta kırtasiye duymamıştim okulun adını sormayayim ama hangi semtte acaba Balat falanmi
Sadeturkkahvesi melasaf 600 bin dediğiniz okullar nereler mesela merak ettim? Ben tede yazdırdım 360 bin + kıyafet o bu max 400 tuttu
One-life Birhaziranhikayesi özel okul fiyat sadece eğitim için veriyorsunuz. Çocuğunuz ekstra bi aktivite yapmak isterse ek ücret ödemeniz gerekiyor. Mesela 200 bin yıllık yemek servis kitaplar aktivite spor faaliyetleri servis dahil değil bu fiyata. Bunları düşünün derim