Ozge_5555 Bnm kızım 21aylik oldu saçı uzamiyor uzasada yavaş yanları yok denecek kadar az ecowel kullanıyorum ama yanları yok eşim kestirelim diyo bikere bnde kıyamıyorum nedense kestirsem mi bilemedm
AntiSosyallKelebek Ozge_5555 Benim kızımında yoktu 3 yaşa doğru uzamaya başladı şimdi gayet uzun ve güzel 😁
Ozge_5555 AntiSosyallKelebek hm bnde uzar diyorum ama seyrek yanları doğduğundan beri aynı uzama belirtisi bile yok kestr diyo başka bişey demiyor bnde kıyamıyorum ikilemde kalıyorum
fim AntiSosyallKelebek Merhaba. Ekstra bir bakım ürünü kullandınızmı acaba kızınızda uzayıp gürleşmesi için. Bu arada hoşgeldin antisosyalkelebek ne zamandandır görmemiştim nickini:)
Ozge_5555 AntiSosyallKelebek aaa maşallah bn sabrediyorumda basiimin etini yiyo bnm kızımda öyle saçları üstteki resim gibi😀
AntiSosyallKelebek Ozge_5555 Göster belki ıkna olur sakın kazıtmayın arkadaşın kızı nefret edıyor bebeklık resımlerınden
Ozge_5555 AntiSosyallKelebek kazitma değilde üç numara olsun sdiyo bnde erteleye erteleye bu zamana geldik yine aynı şeyler gostercem resmi 😀ikna olur inşallah
AntiSosyallKelebek fim Hoşbuldum canım benım 💓 yok hiç bişi kullanmadık kendiliğinden gürleşti uzadı çok şükür 🙏🏻