Aptalllarsizi Kızlar varmı kullanabileceğim uygulama flesget vardı sanırım ama ikimizin de tlfnu iPhone olduğu için olmadı iphoneler için özel var mı bildiğiniz uygulama konum takip etme özelliği varda adam konumunu kapalı tutuyor hep o yüzden takip edemiyorum
Aptalllarsizi lena00 @dilberhala1 @Themom_ @ArvenMom Bunun için konumun açık olması gerekiyor ama eşim sürekli konumu kapatıyor
ArvenMom Aptalllarsizi bu diğer takip uygulamaları içinde geçerli sen eşini takip programı da indirsen konumunu görmek için konumun açık olması gerekiyor
Themom_ Aptalllarsizi takip ettiğini bildiği için mi kapatıyor? Diğer uygulamalarda da konumun açık olması gerekiyor diye biliyoruumm
dilberhala1 Aptalllarsizi Kanka diğer uygulamalar içinde konumun açık olması lazım kaldı ki başka başka uygulamalar bile konumun açık olmasını istiyor. Sen bir şeyden mi şüpheliyorsun
Aptalllarsizi ArvenMom bu yeni bişey değil ben onu bildim bileli konumunu kapalı tutar hatta benimkini bile kapatır nedenini bilmiyorum
Aptalllarsizi Themom_ yok onu bildim bileli konumunu kapatır benimkini bile kapatıyor nedenini bilmiyorum
ArvenMom Aptalllarsizi Çok tuhaf çoğu uygulamayı kullanabilmesi için konumları açık tutması gerekiyor yani dediğim gibi hangi uygulamayı indirirseniz indirin takip programı olarak hepsini eşinizin konumunu sürekli aktif olarak açık kalması gerekiyor takip edebilmeniz için diğer türlü çok zor
Aptalllarsizi dilberhala1 ben evde olmadığım zamanlar eve kaçta gidiyor kaçta geliyor onu bilmek istiyorum dün gece yaşandı ben annemlerdeyim gece msj attım cvp falan vermedi sabah yazdı ben uyuyordum falan diye ama alkolik bi arkadaşı var onunla takılırsa somu kötü olur ondan güvenmiyorum
Huma_kus34 Aptalllarsizi bi insan neden konumu kapatırki benım hıc aklıma gelmez gızlı bırsey yapıyosa belkıde oyuzden kapatıyodur
dilberhala1 Aptalllarsizi Girip özellikle kapatıyorsa takip etmeniz zor ansızın görüntülü arayın bilemedim ki şimdi