Alyaerva Merhaba aguline gaz surubu kullanan varmı yararlımı sizce . Gaz probleminden çok cekiyorum geceler haram oldu
Tugbakadir Alyaerva bebeğim 2 aylık. 1 aylıkken kullanmaya başladık günde 3 kez verebiliyorsun ama biz huzursuzlandıkça veriyoruz. 1 ml. Çok memnunuz. Onu verip hemen emziğini veriyoruz ağzına hem yutması kolaylaşıyor hemde uyuya kalıyor hemen
Ozge1994 Alyaerva biz kulladık hiç bir işe yaramadım çok gazlı bir bebektik bizim kurtarıcımız nurse harveys damlası oldu
GameProMom Alyaerva ben bebeğim ilk doğduğunda kullanıyordum , başlarda etkili oldu. Bikaç gün sonra bi etki etmemeye başladı , doktorumuza söyledim değiştirelim dedi, MAFLOR damla verdi , ve gaz sorınumuz o damla ile birlikte bitmişti ☺️
ozgenaydemir Ben kullandım baya işime yaradı gazdan uyuyamıyordu bebeğim doktorumuz verdi belli bir süre kullandım bebeğime gaz çıkarmasına yardımcı oldu bir de bitkisel hiç bir yan etkisini görmedim
Alyaerva ozgenaydemir benimde doktorum doğduktan 10 gün sonra başla demişti ben biogia dedi herkes diye onunla metsili kullandım ama hiç bir faydası olmadı