Sedaaa55 Kızlar 2 gündür ateşten yatıyor çocuğum 39.3 e kadar çıkıyor ne yapsam düşmedi calpol dolven dönüşümlü verdim antibiyotik başladık dün serum taktırdık bugün fitil yaptım halaa düşmüyor ateş bu durumda olanınız var mı aranızda asla düşüremiyorız
Marianne Sedaaa55 biz de aynısını yaşadık, tahlil verdik, crp yüksek çıktı, doktora yatış verin dedim, 3 gün hastanede yattık o şekilde toparladı, ama ne enfeksiyonu olduğunu tespit edemediler, her tahlili yaptırmamıza rağmen.
hiralies Sedaaa55 benimde 10 aylik oglum koltuk alti 39lardq çıkıyor sqbaha kadar ağladı 5er dakika uyudu hastaneye götüreceğim birazdan cok üzgünüm sizlerede gecmis olsun
Sese Sedaaa55 canım sırf bu ateş yüzünden iki gün hastanede yattık. Ağustos’un başından beri nedeni belli olmadı hala bütün testler temiz sadece biraz idrarda enfeksiyon çikti ama bu kadar ateş asla yapmaz dedi doktorumuz. En son boğaz enfeksiyon dedi iki gün boyunca damardan antibiyotik aldı hala daha 37.5 doktor ortada nedeni belli olmayan bir ateş salgını var dedi. Bence zaman kaybetmeden yatış işte eğer mümkünse