Zumra_Fatma Ayy dün cok sukur gittik tartildi kizim 12 kilo boyu 92 2 yaşinda asisini oldu bi 1 2 saat kolunu kaldiramadi sonra bi kudurulasti ki anlatamam daha da fazla kudurdu donduk kaldik normal mi ya cok sukur ates vs olmadi ama boyle bisi ne bilim kizlar tuhfima gitti hahahah
BellatrixLestrange Zumra_Fatma kız bizimki zaten hareketli aşıdan sonra ne olur Allah bilir 😁😁😁 az kaldı bizde olacagiz
Meri-Mel Zumra_Fatma Henüz var bizim birsure zaten kuduruk bir kızçe Allah yardımcımız olsun ama asidan değildir de diye düşünmek istiyorum 🤣
Zumra_Fatma BellatrixLestrange he kiz benim kizda kuduruk bildigin varya koltuk masa tepelerinden tezgaha dolaplara tirmanma asamasina gecmieti
BellatrixLestrange Zumra_Fatma benim oglanda zıplıyor her yerden kafasını orasını burasını acitip öpturmeye geliyor sonra 😁
sonbezbukucu yaaa bizim de aşımız yarın 9.30da oradan da 11e doğru jimnastiği var.. hemşire bişey olmaz etkilemez gitsin dedi sizde 2 saat kolunu kaldıramadı demişsiniz 🥺 bu da son dersi öğretmenlerini, arkadaşlarını son kez görecek off aklım karıştı şimdi
Zumra_Fatma sonbezbukucu belki bebekten bebege degisebilir ben calpol verdim uyuttum kalkinca gecti mesela
Zumra_Fatma gulay57 yok canim ama istersen yapiyorlar asi oldu bi tane sol kolundan kilosu biyuna kafasina baktilar sonra 2.5 yas kontrolune gelin dediler bu kadar
Zumra_Fatma Minii_baby yaa Allah Allah valla benim kiz dün enerji icecegi icmis gibiydi masAllah size uyusun uysun en guzeli