ikiKudurukAnnesi 153s34 yok benim kızımın alerjisi var geniz akıntısı olunca balgamlı öksürük oluyor ateş vs yoksa önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum ama yine de bir sağlık ocagına götürün isterseniz
ikiKudurukAnnesi 153s34 yok benim kızımın alerjisi var geniz akıntısı olunca balgamlı öksürük oluyor ateş vs yoksa önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum ama yine de bir sağlık ocagına götürün isterseniz
153s34 suheyla92 PelinByrktr ikiKudurukAnnesi KubraKaranKaya buugun gittim doktora, antibiyotik bile vermedi. Suanlik gerek gormedim cigerlerde bi sknti yok dedi Cok mutlu oldumm ,,surup verdi 🥰 haber vereym dedmm. İlginize cok tesekkurler
PelinByrktr 153s34 geniz akıntısı olabilir doktora götürün yani burada kim ne dese boş belki ciğerlerine indi her zaman ateş olmuyor
PelinByrktr 153s34 geçmiş olsun 🙏🏻 aynı şeyi yaşadığım için böyle söylüyorum sadece gece öksürük vardı geniz akıntısı diye düşündüm ateşi yoktu keyfi iyiydi ama emin olamadım doktora gittik ciğerlerine inmiş enfeksiyon antibiyotik kullandık
suheyla92 153s34 alerji icin cok kucuk o aylarda alerji aramayiz demisti doktoru. Hasta olacak muhtemelen ama bi doktora goturun mutlaka cigerlerinin dinlenmesi lazim ilk aylarda oksuruk cok onemli ilerlerse evde tedavisi yok yatis veriliyor