melisstasann elizayliz sadece lake mi düşünüyorsunuz? ben evimi yeni yaptırdım ahşap tercih ettim. lakeler çok parmak izi belli ediyor, çabuk kirleniyor. hiç sevmiyorum o yüzden. isterseni fikir olması için kendi mutfak projemin görselini paylaşabilirim.
Hulya0129 elizayliz yani sürekli temizlerim diyorsanız neden olmasın sürekli leke kalıyor özel bezle de silinse aynı tezgah altı dolaplar hep leke oluyor haftada 2 defa siliyorum hepsini Allah tan mutfak dolapları çok yok kolay oluyor
Fasi elizayliz benim lake parlak yaptırmayın matlar daha iyi duruyor patlaklarda parmak izi çok belli oluyor temzliği kolay oluyor bazen sık sılemediğim zamanlarda yağ kalıntıları kolay çıkıyor
TwinsAndBeren elizayliz merhaba lake mat tercih edin benim öyle ve beyaz renk olmasına rağmen problem yaşamıyorum iz vs. Kalmıyor ama parlaklar tam bir baş belası 🫠
melisstasann https://hizliresim.com/cc82uvx bi bakabilir misiniz açılıyor mu? benim mutfak görüntüsü bu şekilde oldu çok hoş ve sade görünüyor. dolaplar arasındaki boşluk mesafesini de yaptırdığınız yere söylerek daha seyrekleştirip sıklaştırabiliyorsunuz. ben temizlik açısından kolay olsun diye biraz daha boşluk aralarını geniş bıraktırdım. umarım yardımcı olabilmişimdir.
elizayliz Fasi merhaba lake mat yaptırmaya karar verdim ama temizliği zor ve hemen çiziliyor diyolar doğru mu
elizayliz TwinsAndBeren bnde parlak düşünüyodum ama mutfak dolapcım ısrarla lake yaptır diyo o yüzden karar veremedim peki contry mi düz mü sizce
TwinsAndBeren elizayliz elizayliz benim country ama bence eskisi kadar modası kalmadı düz daha çok tercih ediliyor yine de siz bilirsiniz tabi
melisstasann elizayliz evet country tarzı da çok hoş ama lake alacaksanız temizliği biraz zor oluyor. dokunduğunuz yerde parmak izi kalıyor
JUTENYA elizayliz benim mutfağımda lake mat düz dolap temizliği görünümü güzel çizilme olarak taşınırken çizmişler ama onun dışında hiç çizilmedi
JUTENYA elizayliz bulaşık tabletiyle siliyorum genel temizliği ama çok leke tutan bişey değiil ben yapısını beğeniyorum Evet beyaz