Merhaba güzel anneler 🌸
5 Ay 12 günlük bir bebeğimiz var. Yaklaşık 2 aydır geceleri 3-4 gibi uyuyor ama hiç ağlamıyor, huysuzlanmıyor. babası ve benimle vakit geçirmek istiyor galiba😅(eşim ve ben genelde geceleri dizi, film, playstation falan takılırız). Sürekli kucakta gezmek istemesi dışında bir sıkıntımız yok çok şükür. Ancaaak iki gündür sabahları 7 de uyumaya başladı ve huysuzlanmaya da başladı. Hal böyle olunca acaba “aç mı?😔” endişesi yedi bitirdi beni. Sadece anne sütü ile besleniyoruz. 1 numara Aptamil mama vardı. Eşim aç değil bence gazı var verme dese de ben dinlemedim, biberonuyla az da olsa verdim. Fakat bebeğim daha çok ağlamaya başladı, mamanın değdiği her yer kıpkırmızı oldu ve ağız etrafı pütür pütür kızardı. Ağlamaktan gözleri yerlerinden fırlayacak dereceye geldi ve defalarca boğuluyormuş gibi öğürdü. Onun o halini gördükçe bende oturup onunla ağladım.😞 Hala da vicdan yapıyorum ve hiç geçmeyecek gibi.
Şimdi soruyorum tecrübeleri anneler, bu kızarıklıklar niçin oluşmuş olabilir? Bir alerji belirtisi midir? Aydınlatırsanız sevinirim. 🙏🏻