haticerva06 Kızlar lazer yaptırmak istiyorum ama hangisi daha uyguna geliyor çözemedim evde yapılanların gerçekten faydası var mı ??
Pamukbaby haticerva06 evde yapmak istersen daha önceden bi lazer geçmişin varsa yapmalısın kıl köklerin ne durumda bilinmez. Ben kliniğe gidiyordum doktorum öyle tavsiye ediyordu. Ama bi lazer geçmişin yoksa köklerin sağlam boştan yere atış harcamış olursun
suheyla92 haticerva06 onu bilmiyorum ama evde yapılan çok zor çok vakit ayırmanız ve düzenli olmanız gerekecek Bir de Yoruluyor insan güzellik salonunda cok daha pratik
haticerva06 Pamukbaby lazere gitmiştim önceden baya azlmıştı kıllarım ama sonra aksattım ağdayla devam ettim
Merdumgirize haticerva06 kıl yapınıza bağlı. Ben lazere gitmiştim genel olarak faydasını gördüm. Evlendikten sonra xiamio ipl cihazını aldım evde devam ediyorum geciktiriyo en azından azalma da var. Bi arkadaşım philipsten çok memnundu biri de braundan.
Pamukbaby haticerva06 Cihazların atış sayısı var işte ne kadar kullanacağın nasıl kullanacağın belli değil. En güzeli düzgün bir yere gitmek 🧚🏻♀️
Aysun_01 haticerva06 kesinlikle güzellik salonuna gidin evde deneyimlemiş biri olarak söylüyorum uzun sürüyor ve ben etkisinide görmedim ki lazer geçmişim olmasına rağmen