elat Kızlar perşembe günü aşı olmaya gidecek 2 aşısı sonrası bir huzursuzluk ateş falan yan etkisi oluyor mu
elifkiz elat benim bebeğimde de ateş yapmadı 2. Ay ve 4.ay aşıları . Ateşi çıkarsa bir çay kaşığı calpol verirsiniz. Menenjit aşıları sadece ateş yaptı
ozdmrr Bize ateş veya huzursuzluk yapmadı ama ben aşı olduktan sonra hemen 1 kaşık parol verdim ateşinin çıkmasını beklemedim çok şükür çıkmadıda
zahidectngdc Perşembe günü bizde 2 ay aşısını yaptıracağız. Doktorumuz ateş çıkma ihtimali düşük. Çıkarsa calpol verirsiniz dedi. Aynı anda 3 aşı yapıldığı için açıkçası bende çok tedirginim. Herkes bebekler çok ağlıyor filan dedi. Öyle mi gerçekten çok acılı mı oluyor
esrayalcinn Bugün olduk , koldan vurulan deri altı olduğu için onda ağlama olması çok normal , bacaklarda çok ağlama olmadı hemen sustu sakinledi emzik kullanıyorsanız yanınızda götürün . Ateş 37.7 lere kadar oldu devamı için takipteyim. Calpol verdim .
zahidectngdc Bizde 1 saat önce uyandık olduk aşıları, evet kol acılı oldu bizim de bacaklarda da ağladı ama emzirdim hemen sakinledi. Bakalım şimdilik çok huzursuz değil gibi ama takip edeceğim artık