[silindi] Dondurmalikahve benim oğlum anaokuluna başladı flo da Benetton marka çantalar var çok güzel
OptimusPrime Dondurmalikahve Lcwdan aldım çantasını.Anaokullu ama büyük olsun seneye de kullanır dedim beslenme çantası,normal çanta, kalemlik ayrı ayrı satılıyor set yaptık.. İlkokula uygun boyutları 3 gözlü hatta. Elsalı bizimki.
Dondurmalikahve Laden Benimkinin çantası küçük ya örümcek adamlı istiyor. Boyutları ne kadar olacaktı yazsana tekrar balık hafızam unuttu 😄
Gly_87 Laden kizim krese gidiyor,2 hafta önce tekerlekli unicorn modelini gordu aldirdi bana,gercektende cok guzel😂😂 her goren cok begeniyor nerden diye soruyor
myarenb Dondurmalikahve ben anaokulu çantası aldım ama kalite olarak çok iyi, ilkokul setleri de var tavsiye ederim waddell markası
Yigit_Yagiz_Moms Dondurmalikahve evet benim oğlumun çantası da küçük spider man li. Olmazmıki acaba? İlkokul 1 in defter ve kitabı ne kadar büyük olabilir ki?
Dondurmalikahve myarenb Boyutu küçük mü canım ben biraz büyük alicam hani dosyasını, boyama kitaplarıni rahat koysun diye. Nerden almıştın?
Dondurmalikahve Laden Şey demiyosun dimi bu kadınım sorması yüzünden bildiğimi de unuttum 😂😂 ben eski çantayı ölçtüm yükseklik 28.
AnnaKurt myarenb Tozzy a baktım 1.600 istediği çanta jakajaj oldu dedim evladım sanki Oxforda gidecen 🤣🤣
Dondurmalikahve Yigit_Yagiz_Moms Elimdeki çantaya dosyası ve boyama kitabı sığmıyordu anaokulu ile ilk okul çantası arasında boyut farkı oluyor.
myarenb AnnaKurt valla ya ben hepsi buradadan 300e aldım bak yukarıda attığımı, bayaaa da iyi kalitesi kalın en azından 1600 ne yaa
Laden Gly_87 o tekerleklilerden almıştım ben. Kendisi sürmüyor bana taşıtıyor diye attım kenara. Gerçi ben lcw den almıştım