bberilahsen bebegim 4 aylik mama iciyor 1.5 saat anca goturuyor 60 cc hipp marka aliyordum suan aptamil aldim ama daha kullanmadim kullananlar varmi artisi eksisi bilgi verirmisiniz
defnemiraybebek bberilahsen her mama ger bebekte farklı olur aptamil bende yaradı sende gaz yapabilir
emirtalhacan bberilahsen kilo alımı çok iyi bebeğim çok sevdi içiyordu fakat çok pahalı ondan Bebelac Gold kullanıyoruz
defnemiraybebek bberilahsen şuan 1.5 yaşında ama o zamanlar ayda 500-1000 gram arası alıyordu 4.aydan sonra tamamen mama ile beslendi
bberilahsen ilay-mom yok hayir gaz yapmadi o konuda gayet memnunum sadece mama sevmiyit heralde biberonu cekiyor mama tadi gelince içmiyor o yuzden degiseyim bi deneyim diye dusundum
bberilahsen ffffffff neden bebegime diyet yaptirayim ki bende biliyorum az oldugunu anne sutu de aliyor cogunlukla emziriyorum
ffffffff bberilahsen 1.5 saatte acıkıyor ise doymuyordur sıra ile 90 120 ye çıkın 3 4 saatte bir beslenmesi lazım
kleopatraaa bberilahsen 60 cc az 4 aylık bebeğe sadece mama alıyorsa 120-150 cc veriyordum ben o aylarda. Aptamil bizde gaz yapmıştı. Her mama her bebeğe yaramıyor. Deneyip bulacaksınız.