Pinarmeva77 Prematüre anneler bebeklerinizin iştahını nasıl arttırdınız. 30 ml ile doyuyor. Çok üzülüyorum. Ne yapma lazım. Kalorili infatrini falanda denedik ama almıyor Hiç bir şey içmek istemiyor. 6,5 aylık 5500 kilosu
atlas1655 Pinarmeva77 ah ah bizim de bu ay iştahsız düzeltilmiş 4 ay 27 günlük zorla içiriyorum geceb hafta hergun kustu damaklar kaşınıyor napıcam bilmiyorım milletin bebekleri 120-180 arası ıcıyor benımkıne yedırene kadar neler yapıyorum 😭
eliffsseymen Pinarmeva77 benim bebeğim de öyle 60 cc yapıyorum. 30 unu içiyor gerisi zorla ya içiyor ya içmiyor çok yorulduğumu hissediyorum. Yaklaşık 3,5 aylık düzeltmiş yaklaşık 2 aylık. Beyaz gürültüyle bi ara içiyordu ya da gezerek ama büyüdükçe diliyle geri itme eliyle istememe göstermeye başladı. Prematüre maması kullanmasak kilo alamayacak
Pinarmeva77 eliffsseymen biizmde aynısı eliyle itiyor aska içmiyor aynı duyguları yaşıyoruz elden bir şey gelmiyor :,((((
eliffsseymen Pinarmeva77 benim bebeğim erken doğduğu için doktor önerisiyle kullanıyoruz. Doktorunuz gerek görseydi verirdi sanırım.