Dolores Hepsi sıfır ayarında. Süt sağma makinesini hiç kullanmadım. Bir kere meraktan denedim sonra ihtiyaç olmadı. Törpü aynı şekilde hiç kullanmadım. Trambolin oğlum oynamadı, başka kimse de binmedi zaten, yoğurt yapma makinasını ek gıda döneminde kullandım 3-4 ay, taş gibi. Eşyaya çok temiz bakarım, gerçekten hepsi de yepyeni sıfır gibi. Süt sağma makinesi 900 tl Yoğurt yapma makinası 1000 tl Törpü 200 tl Trambolin 2000 tl. Fiyat da yardımcı olurum. Trafmbolini toplayıp kaldırdığımız için fotoğraf olarak bunu koydum birebir aynı.
Deletedmom_216 Dolores merak ettigim icin soruyorum yogurdu nasil yapiyodunuz acaba? Makina şart mi? Bana gereksiz geliyo cok uzun sure kullanilcak bi makina degil gibi ki siz de satiyosunjz zaten ☺️
Winnithepooh Dolores yoğurt makinasının aynısı bende var çok memnunum taş gbi yoğurt yapıyor bence yapamayan yoğurdu herkes almalı 🤭😇
Dolores Deletedmom_216 ben yoğurt yapamayan biriyim. Normalde de dışardan köy yoğurdu alıyorum. Ama bebeğime içime sinsin diye makine alıp evde yaptım. Çok şükür büyüdü o, artık ona da dışardan aldığım köy yoğurdunu yediriyorum. Bu makine ek gıdaya geçen ama yoğurt yapmayı bilmeyen dışarının yoğurdu içine sinmeyen anneler için:) yapması kolay, günlük sütü koyuyorsun, mayasını ekliyorsun, şıp 8 saat sonra mis gibi taş gibi minik minik yoğurtlar.
Deletedmom_216 Dolores günlük sut derken hazir degil dimi? Maya olarak ne kullandiniz hazir mayalar felan oluyomus ondan soruyorum ☺️ bende cok becerebilen biri degilim 4 senelik evliyim cok kes yogurt yaptım ama hel sulu sulu oldu tam koy yoğurdu gibi tadi ama yarisi suydu. Bebegimde dediginiz gibi tas gibi yogurt yapmak isterim baska yolu var mi acaba illa makina sart mi bilemedim. Alip sonra kenara atilsin istemem kisa sure kullanmak da istemem
Dolores Deletedmom_216 hazır olan günlük sütler de var evet. Maya olarak yoğurt kullanmak daha makul. Yıoğurt yoksa evet maya da satılıyor.