serpil099 8 aylık 14 günlük kızım var hiç emeklemiyor yürüteçe koyuyorum uçuruyor tahminen ne zaman emekler
Merve010 serpil099 benim ki 7 ayliken koltuk kenarında yürüdü 9 ayliken emekledi 1 yaşında şuan tek başına yürümüyor sabret ilgisini çekecek bir oyuncak köy bizimkisi hırsından emekledi
UrbanMom serpil099 benim arkadaşımın bebeği 11 aylıkken emekledi o da yürütece koyuyordu dedim at yere kendisi cabalasin. Bir süre sonra emekledi zaten emekleme gelişim belirtisi değil
serpil099 Zehra95 evt yakın çevrem emeklemeden yürür diyolar doğak olarak biz anneler endişeleniyoruz
AselLinamoms serpil099 her bebeğin emeklemesi yada yürümesi kendine özeldir mesela benim kızım 13 aylıktı emekledi 16 aylikta yürüdü o yüzden hiç kafanıza takmayın içiniz rahat etsin diye bir doktora gorlsterebilirsiniz
kubra00k Oğlum 10 aylık emekledi. 11 aylık birden ayaklandı tutarak gidiyor. Seninkide herşeyi birden yapacak demekki:)
Bebegim3535 serpil099 yürüteçe koymayın bence yere bırakın. Zamanla çözecektir. Her beneğin gelişimi farklı endişelenmeyin kimisi emeklemeden bile yürrüyor
serpil099 Kucakta duran bi bebek oldu için de emeklemiyor oyuncak koysam bile öyle yerimde duruyo endişeleniyorum bende
rodsmama serpil099 benimki hic emeklemeyecek sanmistim cabalamiyodu bile nefret ediyodu. 10 aylik emeklemeye basladi