bebegiminbesigicamdan fatmaglll ayak koyma yeri ve kemeri olan en sade temizlemesi kolay ön tablosu cikabilen herhangi bi mama sandalyesi en guzeli
bebegiminbesigicamdan Asyaveannesi04 ayaklarinizi koymadan yuksek bi duvar kenarinda oturmak mi daha rahat yoksa ayaklarinizi yere koyarak sandalye de oturmak mi kendiniz gibi düşünün cocuklarida ayaklarini koyunca daha dik otururlar bunu ben degil uzmanlar diyor Ayak koyma yeri onemli ama cocuk buyudukten sonra oraya basip cikiyor sandalyeden oraya dikkat edilmeli sadece Yeni alacaklara fikir olsun
Deletedmom_984 A 101 e gelmişti fisher price turunculu olanı aldım. Evim küçük o çok yer kaplayan büyük kademelilerden istemedim çünkğ zaten bebeğim zor yemek yiyor. Ayak koyma yeri de var içinde minderi de var işimş görüyor mneririm
Eymen111 Ben bunu kaç ay kullandım hem yer kaplanıyor uzanma bile bile var kaç kademeli olan bilir şuan satıyorum almak istersen uyguna veririm yeni daha aldığında anlarsin kemerli iç yastıklı ayka koyma yeri kolaylıkla toplanıp köşeye konulabilir