Tazeanne68100 aylinbebek541_ rengi önemli degl yeşil sarı benm bebeğimin hep hardal sarı bazen beyaz püfür vardi ama gittikçe çoğaldı mukus yapınca deneyin bi isterseniz
aylinbebek541_ Tazeanne68100 kaka yaptiginda birbirine surtup acmammi gerek yani yapis yapiş olursa mukuslumu oluyor
aylinbebek541_ Tazeanne68100 az once denedim ama anlamadim uhu elinize surersinizde uzarya o sekildeydi çok uzamiyor normal yapişiklik vardi kakada yani
ikiminik16 rumeysahinn şuan bunları okuyunca unut okuyor 1 aylıkken cikti iki haftadır devam ediyor doktorum diyet yapmamış istemedi gerek yok katindiyetlere dedi ama geçmiyor çok üzülüyorum bende her bezde kendi kendine geçse keşke benimde
rumeysahinn ikiminik16 kaç ay oldu gerçekten kilosunu etkilemiyorsa takılmayın zaten kilo alımı durur kan görülürse alerji olduğu çıkar 1 haftadır düzeldi şükürler olsun kaç kutu probiyotik bitirdim sayamadım yani
ikiminik16 rumeysahinn kilo alımı cokniyi ilerde hatta keyfine yerinde sancisi da yok ama mukus var birde karın guruldamasi bir buçuk aylık 2 haftayı gecgindir var :( çok teşekkürler
aylinbebek541_ rumeysahinn sadece probiyotikmi verdi doktorunuz bide kakasinda mukus gozukuyormuydu nasil anladiniz
ikiminik16 aylinbebek541_ prebiyotik verdi ama diyet asla yapma dedi sutum çok azdı zaten şuan olağan seyrediyor alerji atak yaparsa o zaman bizde atak yapacağız şuan rahatsızlık vermiyor vücuduna dedi
rumeysahinn aylinbebek541_ evet probiyotik önerdi böyle sünüyor uzuyor gibi kaka bezi sürün birbirine çok belli zaten
2mutlubebeannesi letubra oğlumda da olmıştu poposunds çatlak var o yüzden demişlerdi çatlak geçince o da geçti
aslankrall 2mutlubebeannesi poposundaki çatlak için bir şey yaptınız mı peki ? Benim oğlumunda çatlağı var maalesef. Ve karın gürültüsü geliyor her emzirmede.
ikiminik16 aylinbebek541_ kakasını cıvık mukuslu yani mukus garkedilmicekngibi birsry değil sumuksu okuyor kaka bezi kapatıp açın üzüyor birseyler yada sanki kakada balgam var gibi gorunuyor