Oğlum 20 aylık küçük oğlum erken doğduğu için dün gelişimsel pediatriye gittik orada ki doktor çıkarken abisini de görmek istiyorum dedi neden dedim konuşamadığı zamanlarda kendini sıkıyor ııııııh diyor. Tamam dedim kendimi o kadar kötü hissettim ve korktum ki.
20 aylık 23 kelimesi 5 hecesi var yani çocuk süpürgeyi getir evi süpürelim dediğinde süpürgeyi getirir parkta kendi arkadaşları var oyun oynar yani neden böyle dedi anlamadım tam 2 yaşında değil ki 50 kelimesi olsun ikili kelimeler kursun İngilizce konuşuyoruz arada İngilizce bile ağzını aç dediğinde açar parmakla gösterme huyu nadir var genelde çekiştirerek gösterir yani elimi tutar ve beni ne istiyorsa ona götürür. Bu biraz da benim eksikliğim parmakla göstermeyi pek pekiştirmedim sanırım.
Gider kitap getirir okuruz göz teması var ismi söylendiğinde hemen bakar tek bizlere değil dışarıda gördüğü insanlara da gülümser
Baby shark şarkısını devam ettirir işte baby shark do do do baby shark deriz mesela maaamiii diye eşlik eder daaaadiii diye eşlik eder.
Yani anlamadım ne gördü de görmek istedi sırf bunun için odadan muayenede erken çıkmıştı geri döndüm bunu söylemek için dedi